Kvalitetsbevidst Senior Testmanager

der ønsker at gøre en forskel – Valby

Kunne du tænke dig at arbejde i et interessant akademikermiljø, hvor fagligheden er i fokus, og hvor du bliver en del af Danmarks markedsledende leverandør inden for administrationssystemer til Liv- og pensionsbranchen? Så læs videre…

Brænder du for at levere et produkt der er gennemtestet? Sætter du en ære i at dit arbejde indebærer kvalitet og høj sikkerhed? Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for IT-Danmark? Så er det måske dig vi søger.

Edlund A/S er et softwarehus i vækst, og vi har travlt med mange spændende opgaver. Vi søger derfor flere nye medarbejdere til vores forskellige projekter. I tæt samarbejde med dine kollegaer skal du være med til at omsætte vores kunders ønsker til konkrete løsninger, og du vil i høj grad være med til at påvirke indholdet heraf. Vores løsninger er komplekse, og det indebærer fokus på software af høj kvalitet. Vores produkt er centralt i vores kunders forretning og strategi, og derfor er leverancer til tiden og faglig sparring på et højt niveau en forudsætning.

En dagligdag med mange discipliner inden for test

Testindsatsen består af to ben:

 • Videreudvikling af vores interne produkttest setup, således at dette bringes til næste niveau af professionalisme, og således at produkttesten udvides til udover systemtest af de enkelte produkter også at dække integrationstest mellem de enkelte produkter i henhold til Edlunds standard forretningsprocesser for en L&P selskab

 • Test af den kundevendte løsning i samarbejde med KMD, hvilket indebærer systemintegrationstest og end-2-end procestest

Vi arbejder i teams af 3-25 medarbejdere og anvender scrum som metode. Vi tror på, at hyppige prototyper til vores kunder og en forretningsdrevet test skaber de bedste løsninger. Hvert projekt har en projektleder og arbejder som et selvstændigt team, som du vil blive en del af.

Testere, forretningsspecialister og udviklere arbejder sammen med produktejere, projektledere og kunder i det daglige arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Hjælpe med at udbygge vores testmetodologi og implementere nye tiltag i organisationen

 • Testplanlægning inkl. estimering, produkt-risikoafdækning, valg af testteknikker

 • Løbende opfølgning og kontrol

 • Løbende status og testrapportering

 • Overdrage testen og supportere vores kunder ifm. den afsluttende accepttest

 

Du har erfaring med softwaretest i større programmer

Du bliver ansat på baggrund af det, du kan og den, du er. Det skyldes, at vi har høje ambitioner om at gøre en forskel – og så har vi højt til loftet i form af frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til forskellighed.

Vi forventer, at du har en solid erfaring som Test Manager:

 • Viden om gængse testmetodikker, i form af ISTQB certificering eller lignende

 • Erfaring med test i større programmer med samspil mellem mange applikationer

 • Erfaring med Liv & Pensions-sektoren

 • Gerne med erfaring fra leverandørsiden

 • Meget gerne med erfaring inden for automatisering af dele af testeksekveringen

 

Kvalitetsbevidst og struktur er ord der kendetegner dig.

Vi forventer, at du er kvalitetsbevist og ønsker at gøre en forskel. Vi forventer, at du har lyst til at blive udfordret, og at du tager ansvar for egen læring.

Som person er du desuden:

 • Struktureret og ansvarsfuld
 • Ikke bange for at skulle gå ind og skabe orden i et dynamisk område
 • Stor kapacitet til at håndtere kompleksitet
 • Gode samarbejdsevner
 • God til mennesker og en leder der skaber troværdighed.
 • og du motiveres af komplekse arbejdsopgaver

Du bliver værdsat

Edlund er en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et uformelt miljø med særlig vægt på høj faglighed og sparring fra dybt engagerede og dygtige kolleger. Som medarbejder bliver du værdsat, og arbejdsmiljøet er prioriteret højt. For at skabe gode resultater skal vi også have det godt samme socialt. Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig spændende udfordringer i en uformel og ubureaukratisk organisation, hvor vi vægter, at arbejdspladsen er et godt sted at være. Selvom tingene til tider går lidt stærkt, har vi det stadig sjovt. Samtidig tror vi på, at der skal være balance mellem privat- og arbejdsliv. Af samme årsag har vi fuld flekstid og tilstræber en 35-timers arbejdsuge i gennemsnit. Derudover tilbyder vi en god løn, overskudsdeling, sundhedsforsikring og pension.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Director of Professional Services Jens Laugesen på 36 15 38 75.

Ansøgning på dansk sendes til ansogning@edlund.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt dog senest d. 05. november 2017. Vi vil løbende indkalde kvalificerede ansøgere til samtale

 

Om Edlund

Edlund A/S leverer totale løsninger til administration af porteføljer inden for liv, pension, unitlink og forsikring. Vi er i dag markedsledende på levering af løsninger til administration af Liv og Pension i Danmark.

Med mere end 20 års erfaring leverer vi en grundlæggende sikkerhed i en branche, hvor ingen ved, hvad fremtiden bringer. Vores mål er at blive den førende leverandør af fremtidssikre standardløsninger i Skandinavien.